Правителството назначи Румен Спецов за изпълнителен директор на НАП. Министерският съвет

...
Правителството назначи Румен Спецов за изпълнителен директор на НАП. Министерският съвет
Коментари Харесай

Румен Спецов е новият изпълнителен директор на НАП

Правителството назначи Румен Спецов за изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите. Министерският съвет освободи Борис Михайлов от длъжността заради утежняване на събираемостта на приходите от Данък добавена стойност.

Призова да изчакаме съвещанието на Министерски съвет

По-рано пред bTV той нито удостовери, нито отхвърли, че ще върне като шеф на Националната организация за приходите. По телефона той призова да изчакаме съвещанието на Министерски съвет.

Румен Спецов е специалист с дълготраен опит в Националната организация за приходите и в региона на данъчната политика и законодателство, както и отбраната на националната сигурност.

Апартаментът ни в Дубай е закупен с заем от банка там, сподели той

В интервала 2001 – 2015 година е заемал разнообразни експертни и управителни длъжности в Национална агенция за приходите. Професионалният му опит е обвързван с разбор и следствие на данъчни измами, оценяване на риска на комерсиалните браншове, взаимна работа с ДАНС, прокуратурата и задгранични партньорски организации и служби. Бил е съветник в региона на финансите и данъчното законодателство. От м. май 2021 година до м. август 2022 година заема длъжността изпълнителен шеф на Националната организация за приходите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР